Чоп городок
Главная | Nutone (Nu-metal, г. Чоп) - Форум Tchop | Регистрация | Вход
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: f_e_a_r  
Форум Tchop » Форум жителей городка » Музыкальная тематика » Nutone (Nu-metal, г. Чоп)
Nutone (Nu-metal, г. Чоп)
f_e_a_rДата: Среда, 28.11.2007, 17:58 | Сообщение # 1
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 55
Репутация: 2
Статус: Offline
У крихітному, але стратегічно важливому місті Чопі, де багато гарних дівчат, зелені та працівників "хімчисток", чотири емоційно перенасичені хлопці вирішили задати новий тон музичній субкультурі Закарпаття...
Перші кроки гурт "NUTONE" почав робити у травні 2003 року, коли після великої сварки Тибі (теперішній барабанщик) пішов з гурту "Alter-Ego". Маючи великий досвід ("Catafalque", "Bomba", "Soulrest", "Bambula-Bee") та граючи у різних стилях від punk-y до death-y, він знайшов молодого, обдарованого гітариста Томаша та за якийсь-то рік виточив з нього кльового музиканта.
На той момент вже сформувалася творча думка, напрямок було обрано( nu-metal ), але не вистачало вокалу та бас-гітари. Забувши колишню сварку, Тибі запропонував, екс-вокалу "Alter-Ego" Владу вакантне місце. На велике здивування всіх, спільними зусиллями вони за тиждень зробили три повністю готові пісні ("Хотів би", "Моя душа", "На самоті"). Дружні стосунки зав'язувалися з неймовірною силою: виявилося багато спільних поглядів, думок, навіть музичних смаків. Але бас-гітари все одно не вистачало.
А в цей час у гурті "Soulrest" грав Лоци, який почав цікавитися чим займається Тибі поза репетиційний час. Та ще купа розмов навколо загадкового проекту "трьох" змусила його відвідати репетиційну базу. Перше враження від почутого було досить скептичним, що і не дивно: виховувався на музиці ("Cynic", "Death", "Carcass"). Але згодом, підігруючи на репетиціях без будь-яких серйозних намірів, Лоци мимоволі став заручником даного проекту.
Згодом гурт запросили на фестиваль "Паланок-Рок - 2003" (м. Мукачево). Виникло питання, як обізвати себе? Після недовгих роздумів, не кажучи нікому Лоци зареєстрував гурт під назвою "NUTONE". Дебютний виступ, на вищезгаданому фестивалі, пройшов дуже вдало; море вражень, спілкування з "продвинутими" людьми краю залишило свій слід та дало величезний стимул для роботи над собою. Результатом усього цього став перший демо-запис із чотирьох пісень ("Хотів би", "Моя душа", "На самоті", "Тиша"), зроблений власними зусиллями.
Завдяки файному другові Льоші ("Bambula-Bee") та із необхідною "демкою", подали заявку на участь у фестивалі "Інший вимір - 2004" (м. Луцьк). Ні на що не сподіваючись, гурт пройшов попередній відбір, а потім і взагалі став одним із фіналістів, за що й отримав можливість запису двох пісень у студії. Цю подію як слід відмітили одразу ж у Луцьку разом з новими друзями.
Набувши маленького досвіду роботи у студії (запис двох пісень) з Володею Гурським та Владом з гурту "Карна", хлопці вирішили зробити запис першого повноцінного альбому. Спільно з "Bambula-Bee" відремонтували та звукоізолювали підсобку кіномеханіка, позичили у друзів "комп", мікрофони, комбіки і почали працювати.
Відповідальну роботу звукорежисера взяв на себе Тибі - барабанщик гурту. Так, під кінець 2004 року побачив світ перший реліз - "На самоті".
Презентувати диск вирішили на фестивалі "Openairfest - 2005" (м. Ужгород), але пролетарська свідомість молоді зробила свою справу: було куплено 10 дисків, а вже через тиждень пів-Ужгорода слухало його. Солідарними виявились друзі з м. Чопа, придбавши біля 50 дисків, що частково відшкодувало витрати запису.
Наступний етап у становленні гурту - участь у Всеукраїнському фестивалі "Тарас Бульба - 2005" (м. Дубно) на якому "NUTONE" пройшов у ІІ відбірковий тур разом із такими відомими командами як: "Niagara", "A.N.N.A.", "Pins", "Etwas Unders" та інші.
Фестиваль "Нівроку - 2005" (м. Тернопіль) також приніс певні здобутки: нових друзів, багато пропозицій щодо виступів та файно проведений час.
Протягом 2005-2007 року гурт приймає участь у таких фестивалях:

"Рок-вибух - 2005" (м. Івано-Франківськ);
"Рок рик - 2005" (м. Львів);
"Арена - 2005" (с. Бене);
"Рокаш - 2005" (м. Ужгород).
"Руйнація - 2007" (м. Львів);
"Рок висадка - 2007" (м. Тернопіль);

На даний час готується матеріал до нового релізу, який вийде влітку 2007 року (релиз переносится на зиму - прим. автора).

Склад гурту:

Яніцький "Влад" Владислав - вокал, лірика.
Папп "Тибі" Тиберій - ударні, перкусія, звукорежисер.
Лукач "Томі" Томаш - гітара, вокал.
Пекар "Лоци" Василь - бас-гітара.


В мире столько безумия, что Бога извиняет лишь то, что его не существует.
 
MihanichДата: Пятница, 30.11.2007, 15:11 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 55
Репутация: 1
Статус: Offline
Чувакам мего риспект!!!! люблю послушать их музлу. хорошая музыка....

когда нас полностью задавит золотым кирпичём
наступит эра тракторов которым всё нипочём(с) Седьмая раса

Если научится смотреть то можно увидеть много интерестного...

 
KedramonДата: Пятница, 30.11.2007, 19:33 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 32
Репутация: 1
Статус: Offline
копипасте нерулет, креатив, где креатив??????

Безумие - только шаг к гениальности
Мы в ответе за тех кого приручили...
 
Pir4ikДата: Понедельник, 03.12.2007, 22:07 | Сообщение # 4
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 87
Репутация: 4
Статус: Offline
были на их оф.сайте? Прикольно Близнец замутил, мне нра
 
KedramonДата: Вторник, 04.12.2007, 12:40 | Сообщение # 5
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 32
Репутация: 1
Статус: Offline
Сайт просто клас, никаких претензий нет, мне тоже нравится, просто можна было в инфу добавить что-то такое чего нету на сайте, вы ж с пациками тусуетесь. Вот я например с Владом на Еврокаре работал гдето пол года, пока не уволился.

Безумие - только шаг к гениальности
Мы в ответе за тех кого приручили...
 
f_e_a_rДата: Вторник, 04.12.2007, 13:24 | Сообщение # 6
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 55
Репутация: 2
Статус: Offline
Сайт группе замутил Муха, насколько я знаю, а не Близнец cool

В мире столько безумия, что Бога извиняет лишь то, что его не существует.
 
Форум Tchop » Форум жителей городка » Музыкальная тематика » Nutone (Nu-metal, г. Чоп)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCoz